Paytrail by Nets

Datatronicilla on erittäin kattavat maksutavat, joiden avulla ostamisesta tulee entistä helpompaa!

         • Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

         • Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley, OP Lasku ja Jousto

         • Korttimaksaminen: Visa, Mastercard ja American Express

         • Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay

Mobiilimaksaminen on optimoitu mobiililaitteille sopivaksi. Ostokset puhelimella tai tabletilla kulkevat maksusivumme osalta sujuvasti!


Klarna

Datatronicilta löytyy myös suomen suosituin maksutapa, Klarna. Klarnan avulla maksamisesta tulee helppoa ja kätevää!

Tarjoamme jokaiseen tilanteeseen sopivimman maksutavan. Maksa verkkopankkimaksulla tai kortilla heti. Maksa myöhemmin joko 30-päivän ilmaisella maksuajalla tai pilkkomalla suuremmat maksut eriin. Sinä ostat. Sinä päätät.

Maksa heti

Osta mitä rakastat ja nauti. Kortti ja verkkopankkimaksut ilmestyvät muiden maksutapojen tavoin Klarna-sovellukseen, jolloin pysyt aina kärryillä kuluistasi. Ei enää luottokortin etsimistä laukunpohjalta tai pitkien salasanojen muistamista. Ei enää epäröintiä verkkokaupan luotettavuudesta. Klarna täyttää tiedot puolestasi ja toimii takuuna verkkokaupan luotettavuudesta. Maksusi prosessoidaan heti ja saat sen näkyviin Klarna-sovellukseen. Jos maksun prosessoiminen epäonnistuu, yritämme uudelleen. Jos ostos ei vieläkään mene läpi, saat 30-päivän kuluttoman laskun, jonka voit maksaa myöhemmin helposti sähköpostistasi tai Klarna-sovelluksessa.

Niin sujuvaa kuin miltä se kuulostaa

Maksamalla ostoksesi heti Klarnalla verkkopankki- tai korttimaksulla hyödyt seuraavanlaisesti:

         • Maksat suoraan kassalla ilman, että sinun on annettava korttitietoja tai ylimääräistä salasanaa. 

         • Voit luottaa siihen, että kyseisessä verkkokaupassa on turvallista tehdä ostoksia.

         • Ostoksesi ilmestyy Klarna-sovellukseen, jolloin pysyt aina kärryillä omista kuluistasi.

Maksa myöhemmin

Tee tilaus tänään ja maksa tuote vasta, kun olet vastaanottanut sen ja tehnyt lopullisen ostopäätöksen!

Klarnalla saat 30 päivää kulutonta maksuaikaa. Maksuaika alkaa tilauksen lähettämisestä. Tämä tarkoittaa, että vastaanotat aina tuotteen, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa sitä. Voit myös kaikessa rauhassa kokeilla tuotetta ennen ostopäätöksen tekoa. Mikäli jostain syystä haluat palauttaa tuotteen sinun ei tarvitse odotella rahojen palautumista tilillesi. 

Lasku lähetetään tilauksesi mukana. Se ilmestyy myös Klarna-sovellukseen, jossa saat muistutuksia eräpäivästä ja maksat laskusi helposti. Mikäli haluat, voit myös torkuttaa maksusi, eli siirtää laskusi eräpäivää. Tästä palvelusta perimme pienen maksun.

Pilko maksu eriin

Joskus isompia ostoksia tehdessä on hyvä pystyä jakamaan kulut ei kuukausille. Klarnalla voit tehdä tilauksen nyt ja pilkkoa maksut jopa 36 kuukauden ajalle. Klarnan sovelluksessa hallitset maksujasi ja eräpäiviäsi.

Klarnan erämaksu ei vaadi monimutkaista rekisteröintiä tai erillistä luottohakemusta. Teemme luottopäätöksen heti kassalla syöttämiesi tietojen perusteella. Mikäli sinulle myönnetään mahdollisuus erämaksuun voit valita sinulle sopivimman erämaksusuunnitelman, jonka ehdot ja kulut esitetään sinulle heti kassalla. Klarna-sovelluksessa näet aina seuraavan eräpäiväsi ja saat muistutuksia näistä. 

Pyrimme tarjoamaan sinulle aina sen maksuvaihtoehdon, joka sopii parhaiten elämäntilanteeseesi. Voit valita maksaa laskun vähimmäissumman tai minkä tahansa summan, joka ylittää vähimmäissumman. Haluatko maksaa enemmän tai kaiken kerralla? Onnistuu! Voit maksaa jäljellä olevan summan pois milloin tahansa.


Toimitustavat Datatronic

Smartship Postipaketti toimitus:

         • Toimitus pakettiautomaattiin tai postiin.

         • Jaetaan myös lauantaisin pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Seinäjoella, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa.

         • Toimitus noin 2–3 päivässä

         • Hinta 5,90 €

         • Pakkauksen maksimikoko: leveys (120 cm), korkeus (60 cm), syvyys (60 cm), suurin sallittu paino (32 kg)

Nouto myymälästä (Aleksanterinkatu 27, 15140 LAHTI):

         • Toimitusaika: saatavuuden mukaan

Schenker kotiinkuljetus:

         • Toimitusaika 2–3 päivää

         • Hinta 15 €

Schenker noutopistetoimitus:

         • Toimitusaika noin 2–3 päivässä

         • Hinta 0 € alle 32 kg tilauksissa

         • Pakkauksen maksimikoko: leveys (120 cm), korkeus (60 cm), syvyys (60 cm), suurin sallittu paino (32 kg)

Seuraa meitä Facebookissa