Arvostaisimme palautettasi
×
Klikkaa sivun osan haluaisit antaa palautetta
×
Arvioi kokemuksiasi tämän tiettyä kohdetta
Sähköposti
Jos asiointi sujui hyvin, kuinka todennäköisesti suosittelet meitä?

Toimitusehdot


TAKUUT

Kaikilla myymillämme tuotteilla on maahantuojan myöntämä takuu, joka on vähintään yksi vuosi. Kovalevyillä ja monitoreilla takuu on yleensä kolme vuotta.

TAKUUPALAUTUKSET

Takuupalautuksista on otettava yhteyttä myyntiimme ennen palautusta, mahdollisen vian selvittämiseksi.Emme hae Postista lähetyksiä, joista ei ole sovittu etukäteen. Palautettavan tuotteen mukaan liitettävä kopio kuitista, yhteystiedot, ajurit, manuaalit sekä mahdollisimman tarkka vikakuvaus ( esim. selostus siitä kuinka vika saadaan toistettua ). Aiheettomasta takuupalautuksesta veloitamme 39€. Takuu koskee alkuperäistä kokoonpanoa. Myyjä ei vastaa myöhemmin lisättyjen laitteiden tai ohjelmien toiminnasta. Takuu ei koske huolimattomasta tai virheellisestä käytöstä johtuvia vikoja. Takuu ei korvaa vahingoittuneita tiedostoja. Myyjä ei vastaa tietojen katoamisesta. Takuu ei koske ohjelmia tai laiteajureita.

HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%. Datatronic ei vastaa teknisten tietojen / hintojen oikeellisuudesta ja pidättää oikeuden muuttaa teknisiä tietoja / hintoja ilman eri ilmoitusta.

MAKSUTAVAT

Myymälässä maksutapoina meillä käy käteinen, pankkikortti ja yleisimmät luottokortit. Yrityksille mahdollisuus maksaa myös laskulla.

POSTIMYYNTI

Postimyynnissä käytämme maksutapana Paytrailia sekä Klarnaa. Postiennakolla emme lähetä tuotteita.

TOIMITUSKULUT

Toimitettaessa lähimpään noutopisteeseen Schenkerillä toimituskulut ovat 0 €. Toimitettaessa perille toimituskulut ovat 15 €, Matkahuollon ja postin pakettimaksu on 5,90 € ja myymälästä noudettaessa toimituskulut ovat 0 €.

Seuraa meitä Facebookissa