Arvostaisimme palautettasi
×
Klikkaa sivun osan haluaisit antaa palautetta
×
Arvioi kokemuksiasi tämän tiettyä kohdetta
Sähköposti
Jos asiointi sujui hyvin, kuinka todennäköisesti suosittelet meitä?


Vaihto- ja palautusehdot

Haluamme, että asiakkaamme on tyytyväinen ostokseensa, mutta jos syystä tai toisesta haluat palauttaa tuotteen on sinulla 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain etämyyntiä. Olethan yhteydessä meihin tuotteen palautukseen liittyen tai jos haluat vaihtaa tuotteen. Mikäli palautettava tuotepakkaus ei ole myyntikuntoinen palautus voidaan evätä tai joudumme vähentämään osan palautettavasta summasta.
Palautusoikeus koskee kuluttaja-asiakkaita. Palautuksen lisätoimituskuluja, kuten Postin kotiinkuljetusta emme korvaa.

 

TUOTTEEN PALAUTUS

Vie palautuslähetys lähimpään postitoimipaikkaan ja muista ehdottomasti säilyttää kuitti palautuksestasi. Tällöin palautuslähetyksen vastuu siirtyy asiakkaalta Postille ja voimme olla suoraan yhteydessä Postiin ongelmatilanteissa. HUOM! Ainoastaan kuitin avulla voidaan todistaa palautuslähetyksen olemassaolo, joten on erityisen tärkeää säilyttää kaikki mahdolliset kuitit. Palautettavien tuotteiden tulee olla uutta vastaavassa kunnossa. Tietokoneiden palautuksesta veloitetaan 30€ tarkistus- ja tyhjennysmaksu, jos tuotepakkaus on avattu. Avattuja hygieniatuotteita, kuten nappikuulokkeita, ei voi palauttaa. Mikäli räätälöidylle konepaketille tulee tietokoneen kasauspalvelu ja sille tehdään asiakaspalautus, hyvitämme 80 % tilauksen arvosta. Ohjelmistoilla ei ole palautusoikeutta. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. Mikäli et pääse noutamaan tilaustasi, ota heti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen myynti@datatronic.fi

 

TUOTTEEN TESTAUS

Kuluttajariitalautakunta katsoo, että lähtökohtaisesti riittävä aika tavanomaisen elektroniikkatuotteen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi on noin kaksi tuntia.

 

Takuupalautukset

Takuupalautuksista on otettava yhteyttä myyntiimme ennen palautusta, mahdollisen vian selvittämiseksi. Takuupalautuksista on otettava yhteyttä myyntiimme ennen palautusta, mahdollisen vian selvittämiseksi. Palautettavan tuotteen mukaan on liitettävä kopio kuitista, yhteystiedot, ajurit, manuaalit sekä mahdollisimman tarkka vikakuvaus (esim. selostus siitä kuinka vika saadaan toistettua). Takuu koskee alkuperäistä kokoonpanoa. Myyjä ei vastaa myöhemmin lisättyjen laitteiden tai ohjelmien toiminnasta. Takuu ei koske huolimattomasta tai virheellisestä käytöstä johtuvia vikoja. Takuu ei korvaa vahingoittuneita tiedostoja. Myyjä ei vastaa tietojen katoamisesta. Takuu ei koske ohjelmia tai laiteajureita.  

 

Tilauksien peruutukset

Tilauksen voit peruuttaa ottamalla yhteyttä myyntiin sähköpostilla tai soittamalla myynnin numeroon.

Yrityksen ostaessa tuotteita noudatetaan kauppalakia.

 

Seuraa meitä Facebookissa